home

exposities

collectie

kunstuitleen

bedrijven

nieuws

contact


bedrijven

 

 

 

terug naar homepage

 

> kunst huren

> kunst kopen

> kunst in opdracht

> relatiegeschenken

 

 

Al meer dan 10 jaar verzorgt DeMedici Beeldende Kunst kunstcollecties op maat voor bedrijven en instellingen. Uitgangspunten bij de samenstelling van een collectie zijn de aard van het bedrijf, het karakter van het bedrijfspand en vanzelfsprekend de wensen van de ondernemer en zijn personeel. De kunstwerken kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. DeMedici beschikt over werk van meer dan 100 zorgvuldig geselecteerde kunstenaars.

 

Het is ook mogelijk om kunst in opdracht te laten vervaardigen. Dat kan een beeld zijn, een (wand)schildering, een geschilderd of gebeeldhouwd portret of een serie grafiek. DeMedici adviseert u bij de keuze van de kunstenaar(s) en zorgt voor de begeleiding van de kunstenaars tijdens de uitvoering en/of installatie.

 

DeMedici bemiddelt eveneens bij de keuze en vervaardiging van kunst als relatiegeschenk, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een afscheid, een jubileum of de opening van een nieuw gebouw. De mogelijkheden op dit gebied zijn talrijk. Prijzen en aantallen zijn flexibel.

 

 

DeMedici Beeldende Kunst

Laan 27

8071 JG Nunspeet

0341-353599

e-mail

website